Home  •    Autokuća    •    Interagrar    •   Galerija     •    Pitanja i odgovori •   Informacije   •   Kontakt 
Copyright © 2008 by "PROGRES"
All Rights reserved
E-Mail:milos.perisic@progres.rs
         Progres Autokuća je zavisno preduzeće Kompanije Progres AD koje je generalni distributer i serviser za kamione Kamaz za Srbiju, Crnu Goru, bivšu jugoslovensku Republiku Makedoniju i Bosnu i Hercegovinu. Progres Autokuća je i distributer najprodavanijeg putničkog automobila u Srbiji i regionu Zastava 10, kao i ovlašćeni  prodavac i serviser terenskih vozila UAZ
         Progres Autokuća” predstavila je na novosadskom sajmu automobila od 21-26. oktobra novi džip marke CEO, poznatiji kao Kineski zmaj.
“Progres Autokuća”, ovlašćeni je uvoznik, distributer i serviser ovog automobila za tržiste Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.
         Ime: “Kineski Zmaj„ ne govori samo o njegovom poreklu nego i njegovoj snazi koju postiže na terenu i dominantnosti koju demonstrira u gradskoj vožnji.
         Kineski džip CEO ima odlične performanse, poseduje licencirani Mitsubishi motor sa petostepenim menjačem. Radi se o 2.4 litarskom četvorocilindričnom agregatu koji razvija 92kW (125KS) pri 5250 obrtaja i 190Nm u opsegu od 2500 do 3000 obrtaja. Automobil takođe ima odličnu šasiju i dobio je neophodnu homologaciju. Kineski zmaj u serijskoj opremi poseduje ABS+EBD sisteme, automatski klima uredjaj, vazdušne jastuke na vozačevom i suvozačevom mestu, elektronske podizače, elektropodesive spoljašnje retrovizore, muzički uredjaj sa cd-om i kožna sedišta.